Kedves felhasználó!

A TRL APP adatvédelmi szabályzatát alább olvashatod

A TRL APPLIKÁCIÓHOZ TARTOZÓ GDPR

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

Z

Hatályba lépés: 2021. július 10.

Köszöntelek a The Real Leader alkalmazás Felhasználói között! (App leírás: Az applikáció gyors, hatékony és kreatívan szórakoztató módszert kínál a médiatartalmak, blog cikkek és hasznos tudnivalók elsajátítására. A platformon keresztül folyamatosan frissített tartalommal látunk el,  hogy vezetőként, vállalkozóként sikeresebbé válhass. Ennek az applikációnak az a célja, hogy korszerű tudással lásson el különböző médiumok formájában (cikkek, e-book-ok, tréningek, személyes találkozók, rendezvények, videók és más nyomtatott anyagok formájában) amelyekkel folyamatosan fejlesztheted saját tudásodat vezetőként.  

A személyes adataid biztonságban vannak, annak felhasználását, tárolását, kezelését AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS (EU) 2016/679 RENDELETE (általános adatvédelmi rendelet) és az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény („Infótörvény”) rendelkezéseivel összhangban végezzük.

A jelen adatkezelési tájékoztató a Red and Miller Consulting Kft. („Adatkezelő”) által üzemeltetett The Real Leader nevű alkalmazás használata, valamint a tájékozódásra használható online felületek (igazivezeto.hu) látogatóként vagy regisztrált felhasználóként történő használata esetén irányadó adatvédelmi rendelkezéseket tartalmazza.  Iránymutatást és tájékoztatást ad arra vonatkozóan, hogy milyen személyes adatokat tartunk nyilván, és azokat miként használjuk fel. Megtudhatod, hogyan tudod ellenőrizni ezen adatok pontosságát, és miképp kérheted azok törlését a nyilvántartásából. Az adatfelvétel, adatfeldolgozás, és adatfelhasználás a jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően történik. Ha többet szeretnél megtudni az adatkezeléssel kapcsolatban, itt megteheted.

Z

Milyen jellegű adatokat gyűjtünk?

A szolgáltatásunk használata során csak olyan adatokat gyűjtünk, melyeket önkéntesen megadsz, beleértve azt is, amikor fiókot regisztrálsz. Csak olyan személyes adatokat rögzítünk, amelyek a bejelentkezéshez egyértelműen szükségesek, és ehhez egyértelműen hozzá is járulsz. Az adatkezelés minden esetben a Te önkéntes, határozott és egyértelmű beleegyezéseddel történik. 

Bejelentkezéskor az alábbi személyes adatokat kell megadnod. Az adatkezelésünk jogalapja, mindenkor a Te egyértelmű beleegyezésed, azaz a GDPR 6. Cikk (1) a, pontja

  facebook fiókkal történő belépés és regisztráció

  telefonszám/ e-mail cím

– apple ID-vel történő regisztráció

Mindezen túl, kezeljük azokat a tartalmakat is, amelyeket létrehozol vagy megosztasz. Ide tartoznak azok az információk is, melyeket kifejezetten a nyilvánosságnak szánsz, úgy, mint egy fénykép és a hozzá tartozó bemutatkozó szöveg is. 

Ezeket a személyes adatokat fokozattan óvjuk, azt 3. illetéktelen személynek a belegyezésed nélkül, nem továbbítjuk. 

Az adatok tárolását teljes biztonsággal a Webhosticon tárhely- és domain szolgáltató végzi.

Különös figyelmet fordítunk a személyes beállításaidra. A bejelentkezést követően adatvédelmi beállítások menüpont alatt, beállíthatod, hogy az általad feltöltött tartalmat mely személyek és csoportok láthassák. Ily módon választható kategóriák a következők: nyilvános, ismerősök, ismerősök, kivéve a távolabbi ismerősök, csak a felhasználó, család és egyéb szűkebb kategória.

Az applikáció alkalmazása következtében más egyéb személyes adatot és különleges személyes adatot nem kezelünk. Profilalkotást az alkalmazás használatával és azzal összefüggésben nem végzünk. A további adatkezelésekhez a Facebook szabályzata irányadó!

Z

Hogyan használjuk ezeket az adatokat?

Nagy erőfeszítéseket teszünk fiókod védelme érdekében, ezért automatizált rendszereket, titkosítást és más fejlett technológiai rendszereket alkalmazunk. („token és SSL kapcsolat)

Az Adataid biztonsága érdekében vállaljuk, hogy a szakmában szokásos védelmi rendszert alkalmazzuk és gondoskodunk annak rendszeres frissítéséről, bővítéséről. Mindezen túl minden tőlünk elvárható védelmi intézkedést megteszünk, ami az adott helyzetben elvárható annak érdekében, hogy a kezelt Adatokhoz illetéktelenek ne férjenek hozzá.

Az adatok feldolgozását Mi végezzük. Vállaljuk, hogy számodra bármilyen más szolgáltatással kapcsolatban, illetve előzetes hozzájárulásoddal küldünk meg és minden esetben biztosítjuk az e szolgáltatások megszüntetésének lehetőségét (leiratkozás). Az érintetti jogaid gyakorlásához formanyomtatványt használunk, hogy ezzel is megkönnyítsük a kommunikációt és adat igénylést. Melyet a tályékoztató végén megtalálsz.

Z

Hogyan tudod kezelni, vagy törölni a rád vonatkozó adatokat?

Szüksége esetén az alábbi e-mail címen dpo@redandmiller.hu kérvényezheted az adataid módosítását és törlését.  Az adatokat a termékek és szolgáltatások nyújtásához szükséges ideig tároljuk. A fiókhoz társított adatokat a fiók törléséig őrizzük meg.  A fiókodat bármikor törölheted, az alkalmazást bármikor eltávolíthatod. 

Ezen kívül kérheted a rád vonatkozó adataid megismerését, törlését, pontosítását, illetve bizonyos adatműveletek vonatkozásában tiltakozhatsz az adatkezelés ellen.

Z

Hogyan tudsz hozzánk fordulni a kérelmekkel?

Ha szeretnél többet tudni arról, hogyan működik az Adatvédelem az Applikációban, kérjük, nézd meg az Adatkezelési Tájékoztatónkat. kattintható

Ha az adataid kezelésével kapcsolatban bármilyen kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőség egyikén:

E-mail cím: dpo@redandmiller.hu

Tel: +36302900599

Ha nem értesz egyet az adatkezeléssel kapcsolatban, vagy bármilyen jogtalanságot tapasztalsz, kérdéseiddel a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz fordulhat. (http://naih.hu, telefonszám: +36 (1) 391-1400, postacím: 1363 Budapest, Pf.: 9., 1055  Budapest, Falk Miksa utca 9-11, e-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu). Az eljárás ingyenes.

Z

Hogyan reagálunk a megkeresésekre?

Kérelmed benyújtásától számított 1 hónapon belül írásban tájékoztatást adunk a kezelt adataidról vagy az általad igényelt törlésről, módosításról, pontosításról. Ahhoz, hogy az ügyedet érdemben kivizsgáljuk és a kérelemmel kapcsolatban megfelelő módon tájékoztassunk, indokolt esetben a fenti határidőt 2 hónappal meghosszabbíthatjuk. A késedelem okáról a megadott határidőn belül szintén tájékoztatunk.