Ez az év jobb lesz

STRATÉGIA 
TERVEZŐ EDZŐTÁBOR

A válságot tekinthetjük katasztrófának a cég életében, de valójában egy lehetőség. A hozzáálláson múlik, no meg a jó stratégián.

Tedd magad szabaddá 2024. november  28 – 30. között!  

MIT FOGUNK CSINÁLNI ?

Kidolgozzuk azt a teljes stratégiai tervet és kivitelezési programokat, amelyekkel szuper győztesként kerülsz ki a válságból. Ez nem egy előadás lesz, hanem kőkemény munka, és a végén egy komplett tervvel fogsz rendelkezni, amit végre is tudsz hajtani!

Műhelymunka

Nagyon, tényleg nagyon kevés észosztás (értsd elméleti képzés) és töméntelen mennyiségű cégre szabott kidolgozás. El fog készülni a következő időszakra az az üzleti terv, és konkrét lépéssor, amely kezelni fog minden felmerülő akadályt a cégedben, és amellyel képes leszel elérni a kitűzött célokat.

Brainstorming

A leginkább megoldhatatlannak tűnő üzleti problémádra a csapattal közösen meg fogjuk találni a tökéletes megoldást, amit képes leszel megvalósítani a vállalkozásodban. A problémák megoldásában nem leszel egyedül. Támogató környezet, és csupa lelkes vállalkozó, akik szintén a sikeréhesek.

Koncentrált tervezés

Ez nem egy napi pár órás tinglitangli  tréning lesz. Ez napi 10-12 órás kő kemény koncentrált tervezés és munka. Olyan munkatempót fogunk diktálni, amit még sosem éltél át vezetőként. Ennyire sok időt, ennyire koncentráltan még sosem foglalkoztál a céged stratégiai tervezésével.

Megzavarás mentes környezet

A fókuszált szellemi munkához olyan környezet kell, ahol semmi sem zökkent ki. A Hotel Visegrád legszebb különtermében, ideális környezetben fogunk reggeltől estig dolgozni. Nem kell a gyerekért rohanni az oviba, nem kell a kollégák zaklató telefonjaival foglalkozni. Csak tervezni fogunk 3 teljes napon keresztül.

Szellemi munka egy kis testmozgással

A kajakóma elkerülése érdekében, a  három nap során minden reggeli és minden ebéd után 1 órás testmozgás lesz a program. Egy kis testmozgás, egy kis séta az erdőben csak még inkább fokozni fogja az intenzív szellemi munkavégzést.

Wellnes

Mivel ez egy nagyon klassz Wellnes szálloda, ezért nem maradhat ki a programból ez sem. A szállodában este 11-ig lehet igénybe venni a wellness részleget, ami jól fog esni a napi intenzív munka után.

MIÉRT GYERE EL MOST?

A 2022-es év elég sok felkiáltó jelet dobott elénk, hogy lássuk: a 2023-as évet hatékonyabban, tervezettebben és fókuszáltabban kell végigtolni. Sosem volt aktuálisabb az éves stratégia megtervezése, mint most. Béke időkben sok mindent elbír a cég. Nem kell annyira kiélezettnek lenni, lehet hatékonyatlanul is működni. De most nem ez van. Most minden perc számít, minden forint számít, minden munkatárs számít. Nem lehet várni, és reménykedni, hogy majd csak lesz valahogy.  

AZ EDZŐTÁBOR FELÉPÍTÉSE

Nincs időd még egy elméleti tréningre, teljesen megértem. Ez nem az. Itt konkrétan kidolgozzuk a TE GYŐZTES STRATÉGIÁDAT. Nem másét, nem esettanulmányokat kell adaptálnod. Ez a TE STRATÉGIÁD LESZ! Ami végre működik.

Ez nem egy elméleti tréning, amivel már tele a padlás. Ezen konkrétan el fogod készíteni a következő időszakra a lehető legjobb stratégiai tervedet, amely biztosan működni fog. Nem az lesz a „házi feladat”, hogy otthon még többet dolgozz. Egy kész „térképpel” fogsz hazamenni, amit már csak használnod kell, és el fogod navigálni a vállalkozásodat a célig. 

 

  • Elmélet – 5%
  • csapatmunka – 8 %
  • intenzív – fókuszált tervezés – 87%
  • EREDMÉNY – 100%

AZ IDŐBEOSZTÁS RÉSZLETESEN

Csütörtök - első nap

9:00 – Megérkezés a hotelbe

9:15 – A program kezdete a különteremben. Megismerkedünk egymással, a célokkal, és a teljes 3 nap menetével.

10:00 – Első elméleti blokk: A stratégiai tervezés pontos menete, mit miért és mi után kell csinálni, hogy jó legyen.

11:30 – Műhelymunka: Az első elméleti blokk alapján kidolgozzuk, hogy pontosan milyen termékeket kell előállítani nagy mennyiségben, hogy a célok megvalósuljanak.

12:30 – EBÉD

13:00 – Séta a környékeny, hogy kicsit lemozogjuk az egész napos ülést és a sok kaját.

13:30 – A szobák elfoglalása

13:45 – Műhelymunka: a saját stratégiai terv további kidlgozása (statisztikák, ideális helyzetek)

18:30 – Vacsora

19:00 – Műhely munka folytatása: az ideális helyzetek alapos kidolgozása

21:00 – wellnes program, vagy alvás. Kinek mire van szüksége.

Péntek - második nap

8:00 – Reggeli

8:30 – Séta a környéken. Kell a testmozgás. Egész nap csak a laptop felé görnyedünk, ezért kell egy kis frissítő séta.

9:00 – Második elméleti blokk: az ideális helyzetek és a jelen helyzet kapcsolata. Ez lesz a stratégiai terved kulcsa!!

10:00 – Műhelymunka: az ideális helyzetek folytatása

12:30 – Ebéd

13:00 – Séta a környéken

13:30 – Műhelymunka

18:30 – Vacsora

19:00 – Műhelymunka folytatása, az ideális helyzetek befejezése. A jelen helyzet kidolgozása.

21:00 – Wellnes program

Szombat - harmadik nap

8:00 – Reggeli

8:30 – Séta a környéken

9:00 – A szobák elhagyása

9:15 – 3. elméleti blokk: A jelen helyzetek és a brilliáns ötletek, avagy hogyan találjuk meg a legjobb stratégiát! Itt fog kikristályosodni, hogy mit kell neked pontodan tenned, hogy a céljaidat elérd 2023-ban! 

10:15 – Műhelymunka

12:30 – Ebéd

13:00 Műhelymunka

18:00 – Zárás, a konklúziók levonása

 

MIT HOZZ MAGADDAL?

A sikeres stratégiai tervezéshez kell néhány tárgyi feltétel. Mivel intenzíven fogunk dolgozni, ezért fontos, hogy minden szükséges dolgot magaddal hozz. 

a helyszín

HOTEL VISEGRÁD

Ezt a helyszínt tavaly már kipróbáltuk, és alapos tesztelésnek vetettük alá. Kiállta a próbát. A szobák nagyon kényelmesek. A műhelymunkához egy csendes, jól kondícionált termet fogunk használni. Az enni és inni valók finomak. Este pedig több féle felfrissülési vagy lazítási lehetőség is van. Bóling pálya, wellnes részleg, szauna. 

ÜGYFELEINK MONDTÁK

Mi bármit mondhatunk erről a Stratégia Tervező Edzőtáborról. De mindig az a legmeggyőzőbb, ha ezt a korábbi résztvevők mondják el.

“Azt gondolom, hogy minden cégvezetőnek szüksége van arra, hogy 3 napon keresztül belekényszerítse magát a koncentrált, fókuszált stratégia alkotásba. Őszintén! Erre sosincs egy vezetőnek ideje: 3 napig, csak a cég stratégiájával és annak megvalósításának kidolgozásával foglalkozni. A 3 napos Stratégia tervező edzőtáborban ez készen lesz. De ami a lényeg, hogy olyan tervvel mész haza, ami utána megvalósítható és meg is valósul. Ezzel tervezetten tudod a kihívásokkal teli időszakokat is sikeresen menedzselni. Én minden évben elmegyek, mert látszik, hogy ezzel képes vagyok folyamatosa fejlődni. Minden évben. ”

dr. Tóth Judit Lenke

GDPR szakjogász

Bő 20 éve tudtam, mennyire fontos és hatékony eszköz az Admin Skála akár kisebb, akár nagyobb célok elérésére. Legalább 3 különböző, csak ezzel foglalkozó képzésen vettem részt, de csak nem jött össze. Terveztem, „készültem” rá, hogy majd egyszer… Aztán a Stratégia Tervező Edzőtábor az, ahol minden összeállt, megértettem. Végig mész a lépéseken, és ezután már magad is bármikor meg tudod csinálni.

dr. Lerner Péter

Orvos természetgyógyász

A Stratégia Tervező edzőtábort leginkább azért ajánlanám, mert irányba állít, a kitűzött céljaidhoz az odavezető utat is kitalálod, leírod, gondosan kidolgozod. Nemcsak elméletben tanítja meg Szilva, hogyan kell tervezni, célokat kitűzni hanem a megvalósítást is, hiszen 3 nap kőkemény munka vár ránk ebben a táborban. Minden tudatos cégvezetőnek kötelező programnak adnám!

Tóth Réka

House Hunters Alapító

“Egészen más úgy nekivágni az évnek, hogy készen vannak a részletes tervek, programok a célok eléréséhez. Ez nekem midnig nagyon sok lendületet és fókuszáltságot ad. Csak ajánlani tudom a Stratégia Tervező Edzőtábort. Rendszeres résztvevő vagyok.”

Rigó Éva

A Te Ovid Alapítója

OK, LEGYEN A 2024-eS ÉV A LEGSIKERESEBB, EGY JÓ STRATÉGIÁVAL!

Töltsd ki az alábbi jelentkezési űrlapot, és vegyél részt a 2024-es Stratégia Tervező Edzőtáborban!

9 + 8 =