dátum

2022 ápr 28
Expired!

időpont

10:00 - 17:00

Résztvételi díj

120.000 HUF

Hatékony Vezető WorkShop

Ha sokszor érzed magad túlterheltnek, és már már a kiégés jeleit érzed magadon, pedig a vállalkozásodat muszáj továbbvinni, akkor ez a WorkShop neked szól.

Nem elméleti képzés arról, hogy miért nem vagy hatékony, hanem konkrét eszközöket kapsz, amelyeket életmentőek lesznek számodra vezetőként.

Van egy pontos módja annak, ami miatt elveszíti az ember a hatékonyságát, és ezáltal a lendületét, életenergiáját. Ha ezt ismered, akkor már az is érthető lesz, hogyan tudod visszaszerezni a energiádat, és ezáltal a hatékonyságodat.

Sok módszer létezik a hatékonyság témájában, amelyek sajnos nem működnek. Ennek pedig az az oka, hogy azok nem a hatékonyság elvesztésének a pontos okát kezelik, hanem csak a tüneteket. Az pedig sosem elég jó.

Ezen a workshopon megkapod a hatékony munkavégzés lézer precíz eszközeit, amelyeket másnaptól azonnal használhatsz.

A változás megdöbbentő és azonnali lesz!

10:00 – 17:00-ig, intenzív workshop, sok sok példával és minden szükséges dologgal, hogy másnaptól szintet lépj a cégedben!

KORLÁTOZOTT LÉTSZÁM: A workshop-t mindig kis létszámú csoportokban tartjuk, hogy a lehető leghatékonyabban szerezd meg a hatékonyságod eszközeit.

UTÁNKÖVETÉS: A workshop után az előadó után követi a hallgatókat, hogy minden további szükséges segítséget megadjon az eszközök alkalmazásával kapcsolatban. Tehát ez nem egy szokásos szeminárium, ahol az előadás után azt kezdesz a tudással, amit tudsz. Itt további segítséget kapsz, hogy valóban alkalmazásba kerüljenek az eszközök.

Hozzászólás írása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük